entrance

englishrussianspanishbulgarian

АРТХОСТАЛ е кът за туристи и артисти  разположен в стара сграда от XVIII век в живописния квартал Борн в центъра на Барселона. Намира се съвсем близо до Готическата Катедрала ,музея Пикасо и красивия парк ла Сиудадела.

Къщата (163 m2) е изцяло реставрирана от скромния ни екип през 2007 година.Част от кооперация е, но с отделен вход. Състои се от две нива и 3 спални, хол, изцяло екипирана кухня, вътрешно дворче на второто ниво, и преддверие  отворено към красиво площадче.  Всяка стая притежава собствена баня и климатик. Цените варират от 50 евро за двойна стая през ниския сезон, до 300 евро за цялата къща.  Максималния капацитет е 12 души. Радваме се на всякакви гости, национални и интернационални, такива които идват по работа или просто да се насладят на красотите на стара Барселона.

Най вече се радваме на културен туризъм през ниския сезон (ноември, декември, януари, февруари, март). Тогава отваряме врати на изкуството и се превръщаме в резиденция за артисти, които ни гостуват в замяна на парченце от тяхното изкуство. Предлагаме залата към преддверието за изяви а максималния престой е две седмици. В раздел галерия могат да се видят много от нашите гости и събития. Организираме разнородни събития, от конференции, изложби, литературни четения  до концерти, пърформанси и импровизирани фиести.

телефон:0034 93 269 00 44
мобилен: 0034 639 15 28 60
c/Basses de Sant Pere  N 10 bjs

arthostal@gmail.com

rooms arthostal 2 gallery location
our trip contact us